Διαγωνισμός Das HOME με σούπερ δώρο. Αποτελέσματα

Το τελευταίο εξάμηνο όπως θα έχετε διαπιστώσει διεξάγω διαγωνισμούς χαρίζοντας δώρα που εγώ επιλέγω, δώρα χρήσιμα, πρακτικά, εκπαιδευτικά, κομψά. Δώρα που σίγουρα θα κάνουν τους τυχερούς να χαρούν, να χαμογελάσουν και γιατί όχι να μας σκέφτονται που και που. Κι αυτό το ξεκίνησα γιατί είχα μεγάλη ανάγκη να πω ευχαριστώ σε όλον αυτόν τον κόσμο που μας ακολουθά, που μας διαβάζει, που μας υποστηρίζει, που μας έχει αγαπήσει μέσα από αυτό εδώ το Blog και πραγματικά είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω εφόσον μου δίνεται αυτή η ευκαιρία να συνεργαστώ με εταιρίες και Brands. 

Αυτός είναι ο τελευταίος μας διαγωνισμός για το καλοκαίρι. Ήθελα λίγο πριν φύγω για διακοπές, για ξεκούραση με την οικογένεια μου, να σας χαρίσω ένα σούπερ δώρο για το σπίτι σας αυτή τη φορά. Ένα δώρο που προσφέρει η εταιρία Das HOME και σίγουρα όποιος τυχερός το κερδίσει θα πετάξει από τη χαρά του! Πρόκειται λοιπόν για ένα υπέρδιπλο σετ σεντόνια της σειράς Happy από 100% βαμβάκι. Το σετ αποτελείται από δύο σεντόνια και 2 μαξιλαροθήκες και κοστίζει 54,90 ευρώ


Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως μόλις το είδα ξετρελάθηκα. Ποιος θα είναι λοιπόν ο τυχερός; Δήλωσε συμμετοχή εύκολα και γρήγορα MONO μέσα από το παρακάτω σύστημα.

1) Επισκέψου τη σελίδα 4 Seasons στο facebook και κάνε like
2) Επισκέψου τη σελίδα Das HOME στο facebook και κάνε Like
3) Κοινοποίησε την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρεις στο facebook και γράψε μας το όνομα προφίλ σου

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου και λήγει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 13 Ιουλίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί εδώ αλλά και στη σελίδα μας στο facebook και το δώρο θα του αποστείλει η Das HOME με courier.

Χορηγός επικοινωνίας
kerdiseto.gr
ediagonismoi.gr
saveandwin.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου