Καλοκαιρινός διαγωνισμός Handy craft! Αποτελέσματα

Το καλοκαίρι ήρθε επιτέλους! Ξεκινήσαμε να βγάζουμε από την ντουλάπα τα σορτσάκια μας, τα φορεματάκια μας, τις πολύχρωμες τσαντούλες μας, τα σανδάλια μας και φυσικά όλα τα χρωματιστά και παιχνιδιάρικα αξεσουάρ μας. Ε κορίτσια;

Φτάνουν σιγά σιγά οι καλοκαιρινές μας διακοπές κι ίσως θα τα λέμε λίγο πιο αραιά αυτούς τους μήνες όμως πριν φύγω θέλω να σας χαρίσω κάτι που θα το φοράτε όλο το καλοκαίρι και όχι μόνο. Για αυτό επέλεξα από την μεγάλη συλλογή του Handy Craft ένα υπέροχο κολιέ σε ροζ-φούξια και γαλάζιες αποχρώσεις με φούντα σε χρυσή βάση και διακοσμητικό χρυσό τυρκουάζ μοτίφ. 





Το Handy craft φιλοξενεί χειροποίητες δημιουργίες, επιλογές από διακοσμητικά είδη. είδη ρουχισμού, αξεσουάρ και κόσμημα. Αν κάνετε μια βόλτα στη σελίδα του δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει. Εγώ για παράδειγμα ξετρελάθηκα με τα boho style σανδάλια της!!!



Πάμε όμως στους όρους του διαγωνισμού μας :)

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Σάββατο 20 Ιουνίου και λήγει το Σάββατο 27 Ιουνίου τα μεσάνυχτα. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με προσωπικό email και θα ανακοινωθεί εδώ αλλά και στη σελίδα του 4 Seasons στο facebook.

Για να διεκδικήσετε το υπέροχο κολιέ που επέλεξα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

1) Like στη σελίδα μας 4 Seasons στο facebook εδώ https://www.facebook.com/4seasonsblogspot?fref=ts

2) Like στη σελίδα του Handy craft εδώ https://www.facebook.com/pages/Handy-craft/389143537934802?sk=timeline

3) Δημόσια κοινοποίηση της εικόνας του διαγωνισμού




4) Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα





Ο διαγωνισμός έληξε και νικήτρια αναδείχθηκε η Σοφία Μακρή. Συγχαρητήρια!

Χορηγός επικοινωνίας 
kerdiseto.gr
saveandwin.gr
ediagonismoi.gr

Σχόλια